[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Salutació de Joan Pozo i Marcet, President de l’Associació

Benvolguts,

Benvinguts al portal web de la Festa de Sant Sebastià i el Ball del Bo-Bo de Monistrol de Montserrat, l’espai a internet on trobareu les notícies més rellevants sobre la Festa Major d’Hivern de la nostra vila i tot allò relacionat amb la seva història i amb la del tradicional Ball del Bo-Bo, declarat Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2013.

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació, així com les xarxes socials i tot el que envolta el món d’internet, ja fa uns anys que s’han fet indispensables en la vida quotidiana de totes les persones. Per aquest motiu des de l’Associació de Sant Sebastià procurem tenir obert aquest portal al món per a donar a conèixer tot allò d’interès que envolta la festa del nostre Vot de Poble a Sant Sebastià, que amb gairebé 500 anys de tradició ha marcat la vida dels monistrolencs al llarg dels segles.

Pels volts de la diada del 20 de gener, Sant Sebastià és motiu de gala als carrers de Monistrol, antiga vila medieval bastida als peus de la muntanya de Montserrat. El petit nucli urbà, de carrers empedrats de gran bellesa i cases notables per la seva antigor, s’embolcalla tot ell d’un aire que evoca romànticament els costums i usos de la Catalunya antiga. La cerimònia del Vot de Poble presenta una estètica que recorda les festes del barroc. Aquest caràcter la fa molt especial avui dia, i és el motiu pel qual mereix la distinció que, des de la Generalitat de Catalunya, li ha estat donada.

Us convido doncs a visitar tots els racons d’aquest portal web que des de la nostra Associació us oferim al vostre abast. Coneixeu tot allò relacionat amb la nostra típica Festa de Sant Sebastià i no deixeu de marcar en el vostre calendari la màgica data del 20 de gener, el dia més especial per als fills de Monistrol i, qui sap, si també pot arribar esdevenir-ho per a tots vosaltres.

Salutació del Credencer de l’Associació, Joaquim Nohales Morte. Per veure-la, cliqueu aquí.

 Salutació de mossèn Francisco García, rector de la Parròquia de Sant Pere de Monistrol de Montserrat. Per a veure’n el vídeo cliqueu aquí.

Salutació de Joan  Miguel i Rodríguez, Batlle de Monistrol de Montserrat. Per a veure’n el vídeo cliqueu aquí.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]